培訓(xùn)啦 留學(xué) 雅思考試 > 雅思學(xué)習(xí)

Australia is famous for its be

發(fā)布時(shí)間: 2025年04月06日 14:09

【2025年出國(guó)留學(xué)、雅思、托福、小語(yǔ)種、留學(xué)考試】專業(yè)咨詢 >>

您好!我是劉老師,請(qǐng)問您想了解出國(guó)留學(xué)、語(yǔ)言考試嗎?

點(diǎn)擊咨詢

一些同學(xué)本打算考雅思出國(guó),但因?yàn)檫@樣或者那樣的原因后來(lái)改為考研。也有的同學(xué)考上研究生之后又需要雅思成績(jī)來(lái)方便自己進(jìn)一步的學(xué)習(xí)深造。這些同學(xué)在準(zhǔn)備新的考試過程中,難免會(huì)好奇雅思和考研英語(yǔ)到底哪個(gè)更難一些。今天小編就從各個(gè)角度跟大家分析一下。

【題目】Australia is famous for its beautiful beaches. And Australian people love swimming and going to the beach. But it wasn't always that way.

Different Climate, Different Habits

When Europeans first invaded (侵略)Australia, the only people here who were good at swimming were the Aboriginal people. The Europeans came from climates where it was too cold to swim. However the warm climate of Australia soon changed their attitude to swimming. At first, only men swam. They swam without any clothes on— there were no women to see them.

Cover up!

By the 1880s and 1890s visiting the beach was very fashionable. People wore everyday street clothes—much more than people wear at the beach today.

In those days people believed they should cover their most body so it would not be seen by the opposite sex. Special bathing costumes (服裝) were designed for women. This costumes used a lot of cloth and were very heavy when wet, making it difficult to swim.

Laws Made and Laws Changed

The government decided to stop men swimming naked. It passed a law which forbade bathing between 6 am and 7 am. But in 1903,the laws changed;? people could swim in the daytime, but they had to wear neck-to-knee costumes.

The Shrinking Costume

As time passed, swimming costumes became smaller and more convenient.

At first men and women were covered from neck to knee. Then arms became bare. Then more of the legs were uncovered. Each new change was regarded by many as shocking and rude and people wrote letters to the newspapers complaining about the new costume. Nowadays some people go to special "nude beaches" to swim naked.

However, most people cover their bodies more than they did ten years ago—not because they think bare skin is shocking—but to protect their skin from the harmful rays of the sun.

【1】 Which of the following statements about the climate of Australia is TRUE?

A. It made European settlers think differently about swimming.

B. It changed European settlers' swimming costume.

C. It made European settlers feel much hotter.

D. It made European settlers have to swim naked.

【2】 What should swimmers do during the late 19th century?

A. They should hide when they meet a person of the opposite sex.

B. They should cover their body to avoid being seen by the opposite sex.

C. They should wear many heavy clothes on beaches.

D. They should wear special wet costumes designed for them.

【3】 What does the underlined sentence mean?

A. People were surprised by each new change and criticized it.

B. People were amazed by each new change and praised it.

C. only newspapers were in favor of each new change.

D. only newspapers thought poorly of each new change.

【4】 What can we conclude from the last paragraph?

A. People worry about getting skin cancer from too much sun.

B. People protected their swimming costumes from too much sun.

C. People are greatly shocked by the nude beaches.

D. People think it rude to swim with the smaller costumes.

【答案】【1】 A

【2】 B

【3】 A

【4】 A

【解析】【1】 由“The Europeans came from climates where it was too cold to swim However the warm climate of Australia soon changed their attitude to swimming. ”可知,歐洲人在到達(dá)澳大利亞之前不去游泳。

【2】 由“In those days people believed they should cover their most body so it would not be seen by the opposite sex”可知,在19世紀(jì)末,人們會(huì)遮蓋自己的身體不讓異性看見。

【3】 畫線部分的大意是;許多人對(duì)泳裝的每一次變化都感到吃驚,并寫信給報(bào)社抱怨新的泳裝。

【4】 由最后一段可知,如令人們?cè)谟斡緯r(shí)又比以前穿得多了是為了保護(hù)皮膚,使它不受太陽(yáng)光線的傷害。

溫馨提示:
本文【Australia is famous for its be】由作者教培參考提供。該文觀點(diǎn)僅代表作者本人,培訓(xùn)啦系信息發(fā)布平臺(tái),僅提供信息存儲(chǔ)空間服務(wù),若存在侵權(quán)問題,請(qǐng)及時(shí)聯(lián)系管理員或作者進(jìn)行刪除。
我們采用的作品包括內(nèi)容和圖片部分來(lái)源于網(wǎng)絡(luò)用戶投稿,我們不確定投稿用戶享有完全著作權(quán),根據(jù)《信息網(wǎng)絡(luò)傳播權(quán)保護(hù)條例》,如果侵犯了您的權(quán)利,請(qǐng)聯(lián)系我站將及時(shí)刪除。
內(nèi)容侵權(quán)、違法和不良信息舉報(bào)
Copyright @ 2025 培訓(xùn)啦 All Rights Reserved 版權(quán)所有. 湘ICP備2022011548號(hào) 美國(guó)留學(xué) 留求藝